Distriktsguvernörsskifte 2024-2025

torsdag 20 juni 2024

Fredrik Näslund

Den 18 juni 2024 anordnades en mycket uppskattad ceremoni för Rotarys distriktsguvernörsskifte på det granna Näsby slott i Täby, som strålade i det vackra solskenet.

Birgitta Dickson, guvernör för Rotary International distrikt 2350, överlämnade guvernörskedjan till Mika Lindfors, som tillträder som den första guvernören i det nybildade distriktet Rotary International distrikt 2355.

I enlighet med tradition delades Paul Harris-utmärkelser och andra hedersbetygelser ut. Distriktsguvernör Hannele Sjö från RI distrikt 2370 närvarade också och höll ett mycket uppskattat tal.

Vi vill rikta ett stort tack till Birgitta för hennes enastående insatser under sitt guvernörsår. Det har varit både en lättnad och ett nöje att arbeta tillsammans med dig. Vi önskar Mika all lycka och framgång under hans kommande guvernörsår för det nya distriktet 2355. Ceremonin var en fantastisk tillställning som samlade nästan 80 Rotaryvänner.

Fler bilder från dagen kan du se om du klickar här i inloggat läge.

En trevlig sommar tillönskas alla medlemmar och vänner.

Distriktsguvernör 2350, Birgitta Dickson, lämnar över till Distriktsguvernör 2355, Mika Lindfors